Diši po domačem

Tradicionalne jedi, živila in izdelki slovenskih kmetovalcev na Tržnici BTC City.

Pop-up predstavitve na Tržnici BTC City

Tržnica BTC City v okviru projekta Diši po domačem gosti le najboljše, kar nam ponuja narava. V posebnem kotičku zunanjega dela tržnice predstavljamo slovenske kmetovalce, ki si prizadevajo za ohranjanje tradicionalnih jedi, živil in izdelkov.

Kdo je za nami ta teden ...

... in kateri ponudniki vse so se že predstavljali?

Slovenski kmetovalci in društva iz vse Slovenije se na prostoru Diši po domačem menjajo vsak teden ali dva. V spodnjih člankih odkrijte trenutnega ponudnika in vse, ki ste jih do sedaj že lahko spoznali.

Tržnica BTC City Diši po domačem

Od ponedeljka do sobote med 8. in 14. uro lahko tako okušate in kupujete izdelke iz ekološko pridelanih žit, hladno stiskana olja, proizvode iz kozjega mleka, lokalne kulinarične specialitete, izvrstna vina, med poletjem pa tudi sladolede iz domačega mleka in skute.

Z nakupom katerega koli izdelka boste podprli domače kmetovalce in prispevali k ohranjanju kulinarične tradicije. Vabljeni!

Lokacija prostora Diši po domačem

Pop-up prostor Diši po domačem se nahaja v zunanjem delu Tržnice BTC City.

BTC City zemljevid Diši po domačem Tržnica

Napovedujemo

V marcu bodo z nami:

  • od 27. 2. do 4. 3.: Okusi Prlekije - ekološka kmetija Osterc, ekološka domačija Ros, ekološka kmetija Rozmarič, ekološka kmetija Vrbnjak in kmetija Divjak
  • od 6. 3. do 18. 3.: Kmetija Jakopič - mleko in mlečni izdelki, moke, kaše, sezonska zelenjava, dobrepoljski ajdovi štruklji, štula
  • od 20. 3. do 25. 3.: Mesnine iz doline - mesni izdelki lastne predelave na primorski način
  • od 27. 3. do 1. 4.: Občina Ljutomer - običaji, izdelki in jedi, povezane s cvetno nedeljo

Vabljeni na Tržnico BTC City!