Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Forma F+

Oznake:

Športna trgovina Forma F+ ponuja ljubiteljem športa bogato ponudbo v kar treh nadstropjih, na skupno 600 kvadratnih metrih.

V pritličju se nahaja oddelek mode, obutve in oblačil za otroke. V prvem nadstropju boste našli vse potrebno za smučanje in 'outdoor' rekreacijo. Trgovina se lahko kot edina pohvali s paviljonom, ki se nahaja na strehi nakupovalnega centra. Tam bodo svoj športni raj v malem našli vsi ljubitelji košarke, teka, fitnesa, tenisa in alternativnih športov ('snowboardanje', 'freestyle').  Na strehi je urejena tudi sprehajalna steza oziroma manjši park, od koder se vidi celoten BTC.

Forma F+ je športna trgovina s celostnim pristopom. Zavedajo se, kako pomembna je forma v smislu dobre telesne pripravljenosti in kako pomembna je forma v smislu oblike. Za odlične rezultate je treba združiti oboje - odlično kondicijo in vrhunsko opremo, za zmago pa še popolno prileganje vsaki osebnosti posebej.

V športni trgovini Forma F+ želijo reformirati pomen besede trgovina. Ne gre samo za prodajo, temveč za ljubezen do gibanja, za modo in za aktiven način življenja. Zato težijo k individualnemu in visoko strokovnemu pristopu s poudarkom na osebnem svetovanju in popolnem prilagajanju.

Skrbno izbrane najboljše športne  in 'lifestyle' blagovne znamke kot so Rossignol, Quiksilver, Roxy, Columbia, Sorel in Electra Bike ter izjemna širina izbire zagotavljajo individualnost, omogočajo svoboden in aktiven način življenja, ter vas podpirajo pri še tako drznih športnih izzivih. Edini v Sloveniji uporabljajo tudi sistem Conformable, edinstven »shoe-fitting«,  ulit po nogi posameznika. Prilega se v vse tekaške copate ali smučarske čevlje.

»Forma« je tudi življenjsko načelo, zato se v FORMI F+ vedno kaj dogaja - od modnih revij,  obiskov znanih športnih zvezd, raznih športnih dogodkov ter do tradicionalnega dobrodelnega teka »FORMAraton«.

Forma F+ Outlet

V Forma F+ Outlet trgovini boste našli izdelke kakovostnih znamk iz preteklih sezon po zelo ugodnih cenah.

Forma F+

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo