Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Karantanija, knjižni diskont in založba

Oznake:

Naša knjigarna v kletnih prostorih hale A »poka po šivih«, saj je premalo prostora za vse, kar bi radi ponudili obiskovalcem in kar tudi oni pričakujejo od nas.

Knjiga je še vedno in tudi bo v bodoče naša zvesta spremljevalka, saj je že naš veliki mladinski pisatelj France Bevk zapisal: "Vsaka črka je korak do dna nerazumljivega, vsaka knjiga je kos obraza večno živega. Beri besede in jim prisluškuj! Na dnu izraza je skrit moj pravi obraz kot sta klesala ga usoda in čas."

V naši knjigarnici Knjižni diskont Založba Karantanija  najdejo svoje knjižice za otip in za v usta najmlajši , za prva srečanja z domišljijo cicibani, radovedneži in zakajčki odkrivajo osnovne resnice iz naravoslovja, o davni preteklosti, o pustolovščinah, najstniki pa se lahko potopijo v svet prve ljubezni. Odrasli pa si  lahko priskrbijo nekaj napotkov za duhovno rast, nekaj priročnikov za družino, dom in razvedrilo. Kupcu kot »prijazna knjigarna« omogočamo res ugodne (diskontne) cene knjig, ki ji izdaja naša Založba Karantanija in nekaj od drugih založb prevzetih izdaj. Pripravljamo tudi sezonske darilne pakete, s katerimi ponujamo še dodatne ugodnosti.

Knjižni diskont Založba Karantanija

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo