Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Kalia, vrtni center

Oznake:

V naših vrtnih centrih v vsakem letnem času poskrbimo za prijetno urejen prodajni prostor, z namenom, da bi se obiskovalci prijetno počutili in uživali v nakupovanju. Prodajne artikle razvrstimo v vsebinske sklope, ki vzbujajo pozornost in opozorijo na duh časa v katerem živimo. Med prodajnimi policami je najti številne rešitve za urejen dom.

Z našo ponudbo skušamo slediti različnim okusom in različnim cenovnim razredom, zato prilagajamo ponudbo čim širšemu naboru obiskovalcev. Pogosto poskrbimo za dodano vrednost ponujenega blaga, ki jo najdemo v aranžirani lončnici, strokovnemu nasvetu prodajalca, zloženki, osnovnim napotkom ob artiklu ali pa zgolj prijetni postavitvi artiklov, ki spomnijo na letni čas in opravila, ki so pred nami. 

  • Semenski program: semena in sadike vrtnin, cvetlic in zelišč, vrtnice, okrasne čebulice, balkonske rastline, okrasne trave, okrasna in sadna drevnina, trajnice, lončnice, semenski krompir, žita, koruza, trave in detelje, krmne poljščine
  • Nesemenski program: zemlja, organska in mineralna gnojila, sredstva za varstvo rastlin (insekticidi, fungicidi, herbicidi, rodenticidi, limacidi), vinarska oprema
  • Vrtna tehnika: cvetlični program, ročno vrtno orodje, vodni program, vzgoja in zaščita rastlin, posode za kmetijstvo, nagrobni program, novoletni program, drobna mehanizacija, gospodinjska galanterija.
  • Dodatni program: hrana in oprema za male živali (psi, mačke, ribe, ptice, glodalci), drobna dekoracija za dom

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo