Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Slaščičarna Dulcis Caffe

Oznake:

Prav v sredini nakupovalnega središča BTC City Ljubljana vas v čudovitem in elegantnem ambientu slaščičarne Dulcis Caffe, čaka pravo doživetje slaščičarske umetnosti. Mojstrovine slaščičarne Dulcis Caffe boste doživeli v pristnem francoskem slogu, ki so ga slaščičarji prenesli od najboljših mojstrov francoskih šol. Skrbna priprava, občutek za podrobnosti in izbrane naravne sestavine zagotavljajo odličnost slaščic in skrb za kakovost je tu zelo pomembna.

So tudi ponosni izdelovalci edinstvenega peciva Macaron, po prvotnem receptu. To je trenutno svetovno najbolj popularno pecivo iz maslene kreme in mandljeve paste ujete med dvema krhkima ploščicama testa. Za zimsko idilo so pripravili povsem nove okuse sicer tradicionalnih toplih napitkov, ki jih dnevno sveže pripravljajo v slaščičarni.

Slaščičarna Dulcis Caffe slovi tudi po odličnih tortah po naročilu, ki bodo brez dvoma center pozornosti na vašem dogodku, pa naj gre za poroko ali rojstni dan vašega otroka. Z naročnikom se z veseljem  pogovorijo o željah, ponudijo strokovni nasvet ter poskrbijo za poskusno okušanje tort.

Slaščice s pridihom francoskega šarma

 

Slaščičarna Dulcis Caffe

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo