Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Danza Dimensione

Oznake:

Trgovina Danza Dimensione v Hali 5 na široko odpira vrata vsem damam, ki želijo izgledati lepo tudi v prostem času.

Dizajnerska italijanska blagovna znamka Dimensione Danza že 25 let skrbi za sveže, moderne in kakovostne kolekcije, med katerimi vsakdo najde primeren kos zase. Pri nas se lahko oblečete za vse oblike športne vadbe, najdete elegantno opravo za sprehode po mestu ter kose, ki jih lahko oblečete tudi za večerne izhode.

Pomladno-poletna in jesensko-zimska kolekcija se idealno dopolnjujeta v pravilni izbiri materialov, modelov, barv in modnih dodatkov. Poleg velike izbire ženskih oblačil lahko v naši trgovini moderno oblečete tudi svoje najmlajše princeske.

Otroška kolecija, ki je namenja deklicam od 1. do 14.leta , vključuje najbolj kakovostne materiale ter se s krojem in dodatki uvršča v sam vrh otroške mode pri nas.

Poskrbeli smo tudi za vašo športno obutev, tako boste v tgovini našli plesno-aerobik športne copate avstralskega podjetja Bloch, ki že od leta 1932 izdeluje obutev tudi za vrhunske plesalce.

Svojo ponudbo smo razširili tudi na kopalni kotiček , kjer boste lahko prebirali med originalnimi brazilskimi kopalkami različnih barv ter številnih oblik (navadne, brazilske ter tangice).

Prijazno postrežbo in edinstveno ponudbo na kar 200 kvadratnih metrov dopolnjuje še igralni kotiček za vaše najmlajše, kjer se bodo lahko igrali, medtem ko boste starši nemoteno brskali med obešalniki. 

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo