Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Svet križarjenj

Svet Križarjenj je potovalna agencija specializirana za križarjenja. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami zagotavljajo odlično storitev in ponujajo križarjenja najširšemu krogu ljudi v Sloveniji, saj si to zaslužite - potovati s stilom po zelo ugodnih cenah.

Zakaj križarjenje?

Enostavno, ker so to najboljše počitnice, kjer se najde nekaj za vsakega in vsak okus. Današnje ladje za križarjenja so izredno moderne in inovativne ter ponujajo aktivnosti, ki jih lahko najdete le v najboljših turističnih centrih na kopnem. Poleg bazenov, plezalnih sten, športnih igrišč, drsališč ali celo vala za deskanje, ki so vam na voljo na modernih ladjah, vas potujoči hoteli popeljejo do nekaterih najlepših destinacij na svetu. Da o vrhunski prehrani, ki je kot razširjeni polni penzion vključena v ceno, sploh ne govorimo.

V enem tednu boste obiskali do 5 ali 6 različnih krajev in to na zelo enostaven način, brez vsakodnevnega pakiranja in napornega potovanja. Vse to po resnično ugodnih cenah. Križarjenje je, kot da bi šli na več počitnic naenkrat. 

 

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo