Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Svet križarjenj

Svet Križarjenj je potovalna agencija specializirana za križarjenja. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami želimo zagotoviti odlično storitev in ponuditi križarjenja najširšemu krogu ljudi v Sloveniji, saj si to zaslužite - potovati s stilom po zelo ugodnih cenah, ravno zato se naš slogan glasi "Doživite več".

Križarjenja - vrhunska potovanja dostopna vsem.

Najhitreje razvijajoči segment turizma v svetu so prav križarjenja. Križarjenja slovijo kot zelo priljubljena potovanja povsod v razvitem svetu, a v državah kjer se tak način preživljanja počitnic šele razvija se žal še vedno pojavljajo stereotipi. To, da so križarjenja draga, samo za bogate in slavne, da so dolgočasna in preveč uradna že dolgo ne velja več. V zadnjih desetletjih in še točneje v zadnjih desetih letih so križarjenja postala vse prej kot dolgočasna potovanja, ladje pa so potujoči hoteli najvišjih kategorij z vsebinami, katere premorejo le najboljši turistični centri na kopnem. Križarjenja z kakovostnimi namestitvenimi kapacitetami, animacijo in vrhunsko uslugo ponujajo veliko prednosti prek klasičnimi letovanji v hotelih.

Zakaj križarjenje?

Enostavno, ker so to najboljše počitnice, kjer se najde nekaj za vsakega in vsak okus. Kot prvo, današnje ladje za križarjenja so izredno moderne in inovativne ter ponujajo aktivnosti, ki jih lahko najdete le v najboljših turističnih centrih na kopnem. Poleg bazenov, plezalnih sten, športnih igrišč, drsališč ali celo vala za deskanje, ki so vam na voljo na modernih ladjah, vas potujoči hoteli popeljejo do nekaterih najlepših destinacij na svetu. Da o vrhunski prehrani, ki je kot razširjeni polni penzion vključena v ceno, sploh ne govorimo.

V enem tednu boste obiskali do 5 ali 6 različnih krajev in to na zelo enostaven način, brez vsakodnevnega pakiranja in napornega potovanja. Vse to po resnično ugodnih cenah. Križarjenje je kot, da bi šli na več počitnic naenkrat. To enostavno ne morete doživeti nikjer drugje kot na križarjenju!

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo