Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Popek

Oznake:

Za nosečnice, doječe mamice, otroke, atije, tete, strice, babice, dedke in ostalo žlahto.

Za nosečnice in doječe mamice: UDOBNO IN ZAPELJIVO

Popek je ena redkih slovenskih blagovnih znamk, ki oblači nosečnice z lastnimi kreacijami tako vsakdanjih kot posebnih oblačil za rastoče trebuščke. Na Popek se lahko vselej zanesete, ko gre za nosečniške hlače, kavbojke, tunike, krila, obleke, perilo, majice za dojenje in vrsto drugih oblačil, ki polepšajo čas pričakovanja.

 

Za otroke: ZABAVNO IN IGRIVO

Mali Popek je znamka, ki razveseli starše in marsikoga, ki načrtuje obisk pri družini z dojenčkom! Tako priročni bombažni bodiji, majice z dolgimi in kratkimi rokavi za čas od rojstva do petih let so opremljeni z zabavnimi napisi. Na voljo so v različnih barvah, potiski pa so kakovostni in prenesejo mnogo pranj.

Za žlahto: PONOSNO IN TAKO DOSEGLJIVO

Zabavne majice lahko razveselijo tudi sorodnike. Privoščite jim majice z napisi (100% oči, babi, nona, dedi, teta, stric…). Takšne majice so lahko tudi najlepše oznanilo novega družinskega člana, ki ga morda pričakujete, pa tega še niste vsem razglasili.

Popek je prijazna trgovina, kjer lahko računate na pameten nasvet, kjer si lahko privoščite stilski nasvet, kjer vam lahko po meri izdelajo kakšno posebno slavnostno oblačilo (npr. za poroko, maturo, podelitev diplome, morda celo novoletni ples!) ali pa vam kupljena oblačila ustrezno prilagodijo (krajšave so brezplačne). Nosečnice, ki so brezposelne, študentke ter super mame, ki pričakujejo dvojčka ali tretjega otroka, imajo v Popku posebne popuste!

Obiščite trgovino Popek! Lepo je. In splača se!

Trgovina Popek

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo