Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Optika Clarus

Optika Clarus je vodilna optika na slovenskem trgu, poslovalnica v BTC Cityju pa je največji center optike v Sloveniji in eden največjih v Evropi.

Ker si nenehno prizadevajo za napredek in dosledno sledijo razvoju tehnologije ter najnovejšim trendom, so v tej poslovalnici zasnovali povsem nov koncept izkušnje okulističnih pregledov in nakupa očal, ki v ospredje postavlja dobro počutje strank. Temu je prilagojena tudi notranjost, ki s sedežnimi garniturami in prijetnim ambientom spominja na dnevno sobo in vzbuja občutek domačnosti. Na udobju temelji tudi celoten proces – od okulističnega pregleda pri specialistu, do strokovnega svetovanja vrhunskih prodajalcev – optikov. 

Poleg udobja prisegajo tudi na najboljšo tehnologijo. Ambulanti za očesne preglede sta opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo, enako tudi laboratorij za izdelavo stekel, za stranke pa je na voljo tudi obsežna ponudba najnovejših kolekcij sončnih očal, korekcijskih okvirjev, leč in drugih optičnih pripomočkov priznanih blagovnih znamk, tudi za otroke.

 

Kategorije:

Trgovina sporoča

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo