Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Alpina

Prodajalna Alpina zaradi prisotnih programov obutve ponuja najširšo ponudbe kakovostne obutve za vso družino. Med policami boste našli širok spekter ponudbe modne obutve za ženske in moške, čevlje za prosti čas, torbice in športno opremo.

Modno kolekcijo dopolnjujejo linije prefinjenega dizajna obutve Alpina Draž, ki nastajajo kot rezultat sodelovanja s slovenskim priznanim oblikovalskim tandemom Urško in Tomažem Draž.

Modna obutev in obutev za prosti čas je izdelana v Evropi, saj prisegamo na kakovost, tako pri izbiri materialov, kot tudi pri sami izdelavi. Slednje je ključno pri oblikovanju opreme za najboljše slovenske športnike, kot so bronasta olimpijka Teja Gregorin, Jakov Fak, alpinist Viki Grošelj in Gabriela Koukalova, ki z našimi čevlji že vrsto let dosega najboljše rezultate. 

Če potrebujete svetovanje pri nakupu novega para obutve, vam bodo z veseljem pomagali naši prijazni in strokovni delavci, ki bodo poskrbeli, da se boste odločili za pravi in popoln par.

Kakovostna obutev, široka paleta izbire in prijazni prodajalci skupaj tvorijo popolno celoto, zaradi katere boste po obisku v novi prodajalni rekli samo »Meni je prav!«

 

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo