Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

I.S.T. Avtodeli d.o.o.

I.S.T. Avtodeli d.o.o. je uveljavljen in prepoznaven ponudnik avtodelov in dodatne opreme za vsa osebna vozila. Odlikuje nas velika izbira in vrhunska kvaliteta delov za evropska in azijska vozila, pomoč izkušenih in prijaznih komercialistov in trgovcev, hitra dostava in konkurenčne cene.

V letu 2015 smo odprli že 17. trgovino v Sloveniji, kar nam omogoča dobro pokritost in hiter odziv s tem pa izpolnitev vse večjih potreb in pričakovanj naših kupcev. Blago iz centralnega skladišča odpremljamo trgovinam večkrat dnevno, te pa z rednimi dostavami oskrbujejo naprej svoje kupce. Poleg delov motorja ponujamo širok asortima avtomobilskih delov in servisnega materiala, motornih olj, zavornih tekočin in olj za kmetijsko mehanizacijo kot tudi akumulatorje, pnevmatike, hladilne tekočine in zelo pestro ponudbo karoserijskih delov. Posamezne kategorije izdelkov nabavljamo pri različnih proizvajalcih. Na ta način zadovoljujemo potrebe naših kupcev tako po raznolikosti cen kot po kvaliteti izdelkov.

Celotna ponudba je dostopna na našem B2B portalu, kjer je kupcem omogočeno samostojno iskanje avtodelov preko aktivnega TecDoca-a.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo