Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Ciciban

Oznake:

Vsak starš želi, da bi njegov otrok kar se da varno in prijetno odkrival ter osvajal svet. Večina otrok v obdobju med devetim in osemnajstim mesecem poskuša narediti prve korake. Otroške nogice si prav v tem zgodnjem obdobju zaslužijo največ nege in pozornosti, zato je zelo pomembno, kakšne čevlje jim obujemo.

Pri Cicibanu verjamemo, da naša obutev omogoča zdrav in pravilen razvoj otroškega stopala. Skrb za otroške nogice nam je na prvem mestu, kar dokazujejo več desetletne izkušnje, znanje, lasten razvoj in sodelovanje s stroko.

Otroški čevelj Ciciban je slovenski izdelek, ki je plod znanja generacij v kombinaciji z uporabo najmodernejše tehnologije, ki je danes na voljo. Skrbno izbrani materiali so predpogoj za zagotavljanje visoke kakovosti izdelkov, zato velik poudarek dajemo rednemu preverjanju kakovosti osnovnih materialov. Naši oblikovalci vsako sezono sledijo svetovnim modnim smernicam, ki narekujejo kombinacije različnih materialov, barv in dodatkov.

Vabimo vas v Cicibanovo trgovino, kjer najdete široko ponudbo visokokakovostne otroške obutve Ciciban. Več o Cicibanovi aktualni ponudbi pa si lahko ogledate na spletni strani.

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo