Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Slušni center Audio BM Ljubljana

Audio BM smo slovensko podjetje, ki nudi visokokakovostne kanadsko/švicarske slušne aparate Unitron in še mnogo več - za boljši sluh in boljše življenje.

Smo pravi naslov za slušne aparate in tehnične pripomočke. Pri nas je boljši sluh dostopen vsem!

V ponudbo uvrščamo sodobno tehnologijo slušnih aparatov, tudi za modele slušnih aparatov, ki sodijo v cenovni standard ZZZS (so brez doplačila). Na področju zagotavljanja kvalitetne in dostopne oskrbe s slušnimi aparati in tehničnimi pripomočki premikamo mejnike.

Dobro delovanje slušnih aparatov in polževih vsadkov omogočajo kvalitetne baterije. Nudimo original nemške baterije za slušne aparate in polževe vsadke PowerOne (skupina Varta). Z raznovrstnimi izdelki za nego ter vzdrževanje slušnih aparatov francoskega proizvajalca Mg Développement tudi skrb za čistočo in vzdrževanje ne predstavlja nobenih težav.

Da do težav z naglušnostjo zaradi izpostavljenosti hrupu sploh ne pride svetujemo uporabo individualno izdelanih ščitnikov sluha. V AUDIO BM imamo Certifikat za proizvodnjo DLO zaščite sluha, ki ustreza najvišjim standardom. Z Voda X mehkimi čepki izdelanimi po meri ali trakom za ušesa EAR BAND-IT se lahko zaščitite tudi pred močenjem sluhovodov. Da vas med spanjem ne bo motil hrup iz okolja vam lahko izdelamo udobne mehke čepke ZA-SPIM.

Za gluhe in naglušne nudimo tudi celovito ponudbo tehničnih izdelkov, kot so: elektronska varuška, svetlobni hišni zvonec z alarmom, videofon, FM sistem, indukcijska zanka za TV, vibracijska zapestna ročna ura, telefonski aparat z ojačevalnikom, svetlobni zvočni indikator budilka, vibracijska budilka, baterije za polžev vsadek. Sprejemamo vrednotnice, kjer je plačnik tehničnih pripomočkov Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Naj izpostavimo še našo dostopnost. Zlahka so dostopne naše lokacije AUDIO BM centrov za slušne aparate, kot tudi naše usluge. Da je preizkus sluha in kateregakoli slušnega aparata dostopen, omogočamo brezplačno informativno testiranje sluha in Unitron Flex:trial preizkus slušnih aparatov (edinstveno v Sloveniji). Individualno svetovanje ob izbiri slušnega aparata je zagotovilo, da boste ponovno poslušali s pravilno izbranim slušnim aparatom, ki bo primeren za vaše želje in potrebe.

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo