Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Minicity

Minicity Ljubljana je mesto v malem, v katerem stoji majhna pekarna, policijska postaja, bolnica, pa televizijski in radijski studio in mnoge druge igralne enote. Namenjene so otrokom med 3. in 12. letom, v katerih otroci spoznavajo poklice in se učijo vsakdanjih uporabnih znanj iz sveta odraslih skozi edinstvena igralna orodja in didaktične igre, ki jih je razvila ekipa strokovnjakov iz področja pedagogike in psihologije v sodelovanju s slovenskim gospodarstvom in javnimi institucijami.

Minicity Ljubljana ponuja neskončne možnosti kreativnega udejstvovanja in razvijanja ustvarjalnosti, tudi v okviru odrskega programa in delavnic, ki potekajo pod vodstvom usposobljenih animatorjev.

Čeprav je Minicity otroško mesto, je v njem prostor tudi za počitek in aktivno udejstvovanje odraslih. V Središču za starše je na voljo kavarnica, slaščičarnica, trgovinica in pester nabor aktivnosti, ki bodo bodočim staršem in staršem v oporo tako pri lastnem razvoju kot pri psiho-fizičnem in socialnem  razvoju otroka.

*Minicity nudi tudi varstvo za otroke po tretjem letu starosti.

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo