Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Alpina BTC, Dvorana A, Alpina diskont

Oznake:

V prodajalni Alpina diskont je na voljo ženska, moška in otroška modna obutev Alpina iz preteklih kolekcij. Čevlji Alpina so izdelani iz kakovostnega usnja in za dobro prileganje so na voljo tudi v polovičnih številkah in različnih širinah za različno široka stopala. Izbirate lahko med elegantnimi, modnimi čevlji, čevlji za prosti čas in izredno udobnimi modeli iz linije Alpina komfort. Ponudbo dopolnjujejo čevlji blagovne znamke OPENZONE by Alpina,  ki  so narejeni za mlade in so tudi cenovno bolj dostopni. V Openzone kolekciji najdete ženske in moške čevlje za prosti čas ter elegantno obutev.  V segmentu obutve za prosti čas je na voljo inovativna obutev blagovne znamke Binom, ki se s pomočjo posebnega vložka VCP popolnoma prilega vašim stopalom. Modna obutev in obutev za prosti čas Alpina je izdelana v Evropi,

Vsa modna obutev je zdaj na voljo po dostopnih cenah in sicer z do 60% popustom.

Ne pozabite tudi na kakovostno pohodno obutev Alpina za vso družino,  ki je  izredno tehnično izpopolnjena in prinaša številne prednosti za pohodnike.

Vabljeni v prodajalne Alpina!

Kolekcijo pa si lahko ogledate tudi v spletnem katalogu, kjer lahko preverite zalogo čevljev v vaši velikostni številki.


Alpina diskont

Ponujamo blagovne znamke:

Kategorije:

Dogodki v BTC City
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo