Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Predstavitev

Zavod Atelje Art Murn International

Oznake:

Zavod Atelje Art Murn International ali krajše Zavod AAMI s svojim delovanjem odpira nove možnosti za razširitev dejavnosti umetnikov in projektov ter spodbuja razvoj vseh fizičnih ter pravnih oseb, ki delujejo na področjih kulture in umetnosti. Namen zavoda je pomagati različnim ustvarjalcem, da se predstavljajo trgu. Nudi jim prostore za razstavljanje, promocijo in prodajo del. Sestavni del delovanja zavoda je ozaveščanje in izobraževanje širše javnosti o umetnosti. Zavod svetuje in posreduje pri nakupu umetniških del za podjetja in fizične osebe.

Sestavljeni smo iz več 10.000 kvadratnih metrov razstavnih površin v Kristalni palači, BTC City-ju, Situli in Mostecu. V teh prostorih delujejo različne galerije, prodajni saloni, pisarne zavoda, ateljeji, antikvarijat in še mnogo drugih dejavnosti. Generalna partnerja zavoda sta BTC d.d. in MegaGraf d.o.o. Postajamo ena izmed največjih galerij v Evropi po površini, v zadnjem času pa se ukvarjamo predvsem z vključevanjem vsebine za vse prostore.

SiTI ART store Gallery

Galerija SiTi ARTstore omogoča predstavitve raznim uveljavljenim in neuveljavljenim umetnikom na področju širše kulture. Eno izmed glavnih vodil je, predstaviti mlade umetnike in ustvarijalce ter jim nuditi promocijo njihovega dela in ponuditi možnost prodaje znotraj prostorov zavoda AAMI.

Storitve Zavoda AAMI

V zavodu AAMI ponujamo grafične storitve, oblikovanje vseh vrst tiskovin, izdelavo spletnih strani, fotografiranje vseh vrst objektov in dogodkov, cenitve umetnin, prodajo umetnin in starin, svetovanje pri nakupu umetniških del, možnost prostorov za dogodke, prezentacije in oglaševanje, možnost organizacije in kreativnega snovanja celostne vizualne podobe podjetij, celostno izpeljavo dogodkov, okvirjanje, notranje oblikovanje, poslovna darila, umetnine po naročilu, fotokopiranje, skeniranje, tisk vseh vrst...

Vsaka zgodba o umetnosti nastane iz misli. Vsaka vizija pa nastane iz ambicij. Naša vizija je postati vodilna organizacija za razvoj in sistematizacijo kulture v Evropi. Živimo za nove ideje, želimo si izpostaviti tudi tiste ideje nekaterih, ki še vedno spijo. Ljudjem vračamo in jim bomo vedno vračali njihovo kreativo z novim odpiranjem obzorij.

Atelje Art Murn International

Kategorije:

Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo