Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Klub BTC City

Splošna pravila kluba Btc-City

1. člen
Člansko kartico Kluba BTC City (v nadaljevanju: klubska kartica) pridobi vsaka fizična oseba, ki izpolni prijavnico (v nadaljevanju: član). Član s podpisom prijavnice ali s prijavo v klub prek spleta sprejme splošna pravila Kluba BTC City.
Članstvo v klubu je brezplačno.

2. člen
Izdajatelj in lastnik klubske kartice je BTC d.d. Ljubljana, Šmartinska 152 (v nadaljevanju: BTC).

3. člen
Član se zavezuje, da bo s klubsko kartico ravnal skrbno. Klubska kartica velja do preklica BTC brez obrazložitve ali pa do izpisa člana iz Kluba BTC City. Izgubo ali krajo klubske kartice član sporoči na elektronski naslov klub@btc.si ali na naslov BTC d.d., Šmartinska 152, 1533 Ljubljana, s pripisom Klub BTC City.

V primeru zlorabe klubske kartice BTC ne prevzema nikakršne odgovornosti.

4. člen
Klubska kartica je imenska.

Klubska kartica prinaša ugodnosti pri nakupu posebej označenih klubskih izdelkov in storitev, ki so objavljeni v katalogu na spletni strani www.btc-city.com ter v ostalih tiskanih in elektronskih medijih BTC in prodajnih mestih ponudnikov Kluba BTC City.

Član lahko uporablja klubsko kartico le pri tistih ponudnikih, ki so pristopili v Klub BTC City.
BTC se kot posrednik med člani kluba in ponudniki prizadeva, da so vse informacije, objavljene na klubskih straneh in elektronskem katalogu točne in ažurne. Slike izdelkov v spletnem katalogu so simbolične.

5. člen
BTC ni odgovoren za pravne in stvarne napake blaga in opravljenih storitev ponudnikov, zato reklamacije, garancije in pritožbe, ki se nanašajo na klubske izdelke ali storitve, ki jih ponujajo ponudniki rešuje ponudnik sam.
Reklamacije in pritožbe, ki se nanašajo na članstvo v klubu, rešuje uredništvo kluba.

6. člen
Član se lahko naroči na prejemanje obvestil o novostih, prireditvah, nagradnih igrah, zanimivostih in delovanju Kluba BTC City ali spremeni osebne nastavitve v svojem profilu na spletni strani www.btc-city.com in nekaterih drugih spletnih mestih v lasti BTC ali pisno na naslov BTC d.d., Šmartinska 152, 1533 Ljubljana, s pripisom Klub BTC City.

7. člen
Član dovoljuje uporabo svojih osebnih podatkov za namene izvajanja aktivnosti Kluba BTC City.

Aktivnosti vključujejo obdelavo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja (obveščanje o novostih, dogodkih, akcijah, nagradnih igrah, pošiljanje navadne pošte, e-časopisa, SMS sporočil, e-sporočil, izvedba in organizacija nagradnih iger ter druge podobne trženjske namene), statističnih analiz, segmentacije članov, pošiljanja vabil, anketiranja, žrebanja in podeljevanja nagrad nagrajencem, objave nagrajencev v elektronskih in tiskanih medijih, pošiljanje tolažilnih SMS kupončkov po končani SMS nagradni igri ter spremljanja in izvedbe bonitetnega programa.

Član lahko kadarkoli pisno zahteva, da BTC trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja.
Pridobljene osebne podatke članov bo BTC hranil in obdeloval skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

8. člen
BTC lahko spremeni Splošna pravila Kluba BTC City. O spremembah teh pravil bo pisno obveščal člane v skladu z načinom njihove prijave. Šteje se, da član soglaša s spremembami, če se po prejemu obvestila o spremembah ne izpiše iz Kluba BTC City.
Po uspešno opravljeni prijavi prevzame član klubsko kartico na Info točki v Dvorani A, BTC City Ljubljana.

9. člen
Splošna pravila Kluba BTC City veljajo od 1. oktobra 2008.
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo