Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Dogodek

Čas za tango

[Arhiv]
Termin: 09.06.2012, pričetek: 20:00
Dvorana Mercurius

SiTi Teater BTC (Ljubljana, Mercurius jug)
Logo

Ženska in moški se znajdeta pred nenavadno nalogo - naučiti se tango. O tem nikdar v življenju nista niti razmišljala, a vsak od njiju ima svoj skriti motiv, zakaj privoli v tak izziv. Ob učenju plesa se par začne spoznavati in zbliževati, vendar pa se na njuni ljubezenski poti pojavljajo ovire in vprašanje je, če sta jih oba pripravljena premagati. Bodo njuna ljubezenska nesoglasja ogrozila njun projekt, da se v čim krajšem času naučita plesati tango?

Tango je komunikacija plesalcev, in le z iskrenostjo in predanostjo lahko vzpostavita dobro komunikacijo. Vsak gib je le odgovor na partnerjev predlog, tango je pravzaprav pogovor v korakih. Bosta glavna junaka Časa za tango prisluhnila drug drugemu in se predala tangu?

Pernarčičeva je na letošnjih Dnevih komedije 2012 v Slovenskem ljudskem gledališču Celje prejela nagrado za žlahtno komedijantko!

Po mnenju strokovne žirije, ki so jo sestavljali pisatelj in dramski igralec Tone Partljič, filmski režiser Janez Lapajne in direktorica Muzeja novejše zgodovine Celje Tanja Roženbergar Šega, prislužila za vlogo Emmi Rothner v romantični drami Proti severnemu vetru. Gre za dramatizacijo romana avstrijskega pisatelja Daniela Glattauerja v izvedbi in sodelovanju dveh gledališč - Prešernovega gledališča Kranj in Mestnega gledališča Ptuj.

Ljubezen v (e-)pismih

Igralka je, ocenjuje žirija, na omejenem scenskem prostoru postopoma razkrivala čustvene plasti Emmi Rothner od igre virtualnega dopisovanja do vznemirjenosti in skoraj tragične osamljenosti ter odpovedi z odlično kontroliranimi humornimi toni, izbruhi in v bistvu s komičnimi sredstvi izrazila eksistencialno stisko sodobne žene. "Iz omejenega prostora je igralkina prezenca napolnila in dosegla ne le ves oder, ampak tudi avditorij."

Termin: 09.06.2012, pričetek: 20:00
Dvorana Mercurius

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
  1. € 13,90

    Brisača GAIA 50x100

    Svilanit
Stran
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo