Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Dogodek

FNZ BTC 12: Nastop svetovne zvezde DJ Djane Nadine

[Arhiv]
Termin: 26.05.2012, pričetek: ob 21.00 uri
Kegl City , M. Sobota

Oznake:


Kegl City (M. Sobota, Kegl City)
Logo

DJ Nadine, kar pomeni "upanje je živo", je presenetljivo nov in svež obraz v madžarski zabavni industriji. Dekle polno upanja, ljudje s katerimi se srečuje opisujejo kot lepo in očarljivo žensko ter strokovno in perspektivno DJ-ko. Za gramofoni je ekspert za električno glasbo s poudarkom na housu-u.

V njenem otroštvu, je glasba igrala bistveno vlogo. S svojim partnerjem, ki je dobro znan DJ in promotor v glasbeni industriji, je velikokrat sodelovala na številnih festivalih in prireditvah, pojavlja se v vedno več priznanih klubih tako doma kot v tujini v sodelovanju z najboljšimi madžarskimi in mednarodnimi DJ-ji. Ko se je med svojim študijem prvič osebno seznanila s CD predvajalnikoma Pioneer CDJ-1000 in Pioneer DJM-600, je nenadoma dobila veselje in umetniški navdih za svoje delo.

Ker je bila na začetkih preveč sramežljiva, da bi vrtela glasbo pred publiko, je to počela samo na skrivaj. Vedela je, da se to dolgoročno ne bo obneslo, zato ji ni preostalo druga kot da naredi korak naprej. Od tega trenutka je kot DJ-ka, gledala na vse drugače. Pridobila je potrebno samozavest, opazovala druge DJ-je in poskušala pridobiti vso potrebno znanje. Ob koncu se je odločila za trd in resen študij in na dolgo življenjsko pot DJ-ke. Imela je zelo dobro osnovo in vsa navodila je dobila iz prve roke.Nadine ni zadovoljna samo s predstavitvijo skladb, temveč nenehno razvija svoje tehnično znanje in razmišlja o tem, da bi se v prihodnosti uveljavila tudi kot priznan glasbeni producent.

Danes je Nadine nova sijoča točka style house-a, na odru predvsem poznana kot DJ-ka z občutkom. Naj vas ne zavede njen čar in ženskost, soočate se z resnično in profesionalno DJ-ko. Kadarkoli stoji za gramofoni, javnost očara s svojim glamuroznim videzom ter ustvarjanjem popolnega vzdušja in nepozabnih spominov.

DJ Nadine

Termin: 26.05.2012, pričetek: ob 21.00 uri
Kegl City , M. Sobota

Oznake:

Logo

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
  1. (€ 69,91)
    € 44,04

    SOFIA 87112

    Alpina
Stran
Obiščite nas
Obiščite nas

Prijava

Za storitev se morate najprej prijaviti!

Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

Registracija

Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

Ste pozabili svoje geslo?

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo