Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Plavajte z Garminom

[Arhiv]

Objavljeno: 13.07.2012

Garmin trgovina (Ljubljana, Kristalna Palača)

Logo

Garmin, vodilno podjetje za razvoj navigacijskih sistemov, predstavlja uro Garmin Swim™, ki je namenjena plavanju v bazenih in beleži razdaljo, tempo, število zamahov, slog plavanja ter še več. Ura je ergonomsko oblikovana in je tanke oblike, zato pri plavanju ni moteča.

Video
Prenehajte s štetjem preplavanih dolžin. Prepustite to opravilo uri Garmin Swim za plavanje. Spremlja preplavane razdalje, tempo, šteje zamahe, poleg tega pa izračunava množico podatkov, ki pomagajo k izboljšanju časa in tehnike plavanja.

Ura Garmin Swim je pripravljena za takojšnjo uporabo, nastaviti morate le dolžino bazena, v katerem boste plavali in začnite z vadbo. Uro napaja enostavno zamenljiva standardna baterija, ki bo zdržala do enega leta tipične uporabe. Kako deluje ura Garmin Swim poglejte na tej povezavi: www.garmin.com/swim.

Z uro Garmin Swim na zapestju se posvetite treningu in se osredotočite na tehniko plavanja namesto na štetje preplavanih dolžin. Z nekaj pritiski na gumb lahko spremljate časovne intervale in trajanje vaj za tehniko, zato vam ni treba ves čas gledati na stensko uro v bazenu. Izračunava tudi učinkovitost plavanja preko štetja zamahov in preplavanih dolžin. Primerna je za spremljanje napredka za plavalce vseh kategorij. Enostaven uporabniški vmesnik upravljate s šestimi gumbi, tako so vse funkcije hitro in enostavno dostopne.

Atraktivna in tanka oblika vas prepričata, da uro nosite vsak dan. Garmin Swim vas opominja na zastavljene cilje. Na zaslon s prikazom točnega časa lahko nastavite prikaz tedenske preplavane dolžine. Prikazuje lahko čas za dva časovna pasova, ima tudi funkcijo alarma, da se boste pravočasno odpravili na trening.
Po končanem treningu prenesete podatke v svoj uporabniški račun na spletnem portalu Garmin Connect™ (http://connect.garmin.com), kjer pregledate svoje rezultate in spremljate napredek. Podatke o treningih lahko izmenjujete s trenerjem, prijatelji ali kolegi iz bazena. Podatki se z naprave na računalnik prenašajo samodejno brezžično preko ANT+™ USB ključa, ki ga dobite v kompletu z uro Garmin Swim. V Garmin Connect lahko dostopate v Mac® in Windows® operacijskem sistemu.Za več informacij obiščite Garmin Swim.

 


Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 172,00

  Pametna tehtnica Index

  Garmin trgovina
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo