Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

V formi z Electra kolesi

[Arhiv]

Objavljeno: 06.06.2012

Oznake:

Forma F+ (Ljubljana, Kristalna Palača)

Logo

Topli dnevi so kot nalašč za kolesarjenje v naravi in po mestu, kjer boste zagotovo opazni in se vozili varno z Electra kolesi. Pri vožnji s kolesom v mestu ne boste imeli več težav s parkiranjem, pa še nekaj dobrega boste naredili za svojo športno kondicijo.

Kolesa Electra so narejena za vse tiste, ki želijo 'obarvati' svoj enoličen vsakdan. Forma F+ ponuja kolesa za ženske, moške in otroke in tako se bo lahko cela družina vozila z Electra kolesi, vsak član s kolesom prav posebnega vzorca in barve. Želite biti v mestu opazni in se voziti s kolesom, ki vam bo polepšal še tako siv dan? Odločite se za Electra, ki jih lahko imetniki Forma F+ kartic ob posebnih dneh kupujte z 20% popustom. Z enako visokim popustom pa lahko vsak teden kupujete tudi outfit tedna, ki ga najdete tudi na spletni strani trgovine.

 

V trgovini vas čaka tudi popolnoma nov kotiček s kolekcijo angleške blagovne znamke Superdry, v katero smo pred kratkim oblekli tudi svetovno priznanega koreografa Miho Krušiča. Superdry je edinstvena urbana kolekcija oblačil in jeansa, ki združuje japonske grafike in ameriški vintage stil z britanskim krojenjem, kar naredi oblačila posebna na pogled in brezhibno kakovostna.

V trgovini Forma F+ pa vas čakata tudi najnovejši kolekciji Roxy kopalk za ženske in Quiksilver kopalnih hlač za moške ter nova angleška znamka Superdry.
Logo
Logo

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo