Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Ob nakupu nosilca za kolo – gratis kolesarska čelada za vaše najmlajše!

[Arhiv]

Objavljeno: 05.06.2012

Oznake:

RDO Shop (Ljubljana, Dvorana A jug)

Logo

Ob nakupu kateregakoli nosilca za kolo iz naše ponudbe – otroška kolesarska čelada GRATIS! Nosilci za kolesa se delijo v 3 skupine: strešni nosilci, prtljažni nosilci in nosilci koles na kljuki.

Nosilci za kolesa

 • Nosilci za kolesa
 • Nosilci za kolesa
 • Nosilci za kolesa

Kljub temu, da je kolesarjenje primerno za vse letne čase, je pomlad tista, ki kar kliče po tem, da se usedemo na kolo. Najprej je potrebno kolo temeljito pregledati, napolniti gume in ga očistiti, saj je verjetno celo zimo sameval v garaži. Nato pa izkoristite prvo lepo popoldne in se odpravite na potep.

Mnogi strokovnjaki so prepričani, da je kolesarjenje ena izmed bolj učinkovitih vadb - pri kolesarjenju najbolj delajo noge, še sploh še kolesarite navzogor ali pa zelo intenzivno. Zato se oblikujejo mišice na nogah, posledično pa izgubljate tudi maščobo. Naj bo letošnja pomlad obarvana kar se da kolesarsko!

Za vse tiste, ki s kolesom rajši odkrivate bolj oddaljene kraje in ki pri prevozu koles na avtomobilu potrebujete nosilce za kolesa, pa nekaj nasvetov.

Nosilci za kolesa se delijo v 3 skupine:

Vsi imajo svoje prednosti in slabosti.

Strešni nosilci so med vsemi najpogostejši. Omogočajo cenovno ugoden prevoz koles - nosilci so na voljo že od 39€ (cena za prevoz enega kolesa).

Sledijo jim prtljažni nosilci koles. Le-te namestimo na zadnja vrata vozila, kolesa pa vpnemo s pasovi oz. prijemkami. Cene teh se gibljejo od 66€ do 156€ (za prevoz 3 ali 4 koles).

Nosilci koles na kljuki vozila veljajo za najmanj uporabljane in hkrati za najvarnejše nosilce koles. Cene teh se gibljejo od 66€ do 342€ (za prevoz 3 ali 4 koles).

Pred nakupom vam zato predlagamo, da se posvetujete z našimi prodajalci o primernosti nosilcev za kolesa glede na vaše vozilo in glede na kvantiteto uporabe tovrstnega prevoza koles. V naši trgovini RDO shop v ljubljanskem BTCju vam bodo z veseljem svetovali in pomagali izbrati nosilce, ki vam ustrezajo.

Preverite našo ponudbo nosilcev za kolesa, obiščite nas v naši trgovini RDO SHOP v ljubljanskem BTCju ali pa nas pokličite na 01/513 61 22 ali pišite na info@rdo.si za vsa dodatna vprašanja.
Logo

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 159,91

  TIERRA 690B2

  Alpina
 2. € 249,90

  FORESTER 62701

  Alpina
 3. € 169,90

  ARPENAZ EN 69871

  Alpina
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo