Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Naravna kozmetika proti maščobnim oblogam

[Arhiv]

Objavljeno: 14.05.2012

Logo

V laboratorijih Natruhouse so poskrbeli tudi za dodatno motivacijo proti maščobnim oblogam od zunaj. Predstavljamo vam naravno kozmetiko - Redunat gel, ki z visoko vsebnostjo oligoelementov topi maščobne obloge.

Reduktant Lipoaktivni gel

Gel, ki vsebije izvlečke alg, bršljana in drugih naravnih izvlečkov rastlin, ustvarjajo aktivno sinergijo proti povečanemu obsegu maščobnih celic na določenih mestih vašega telesa. Izdelek uporabljajte vsakodnevno vsaj dva tedna skupaj. Nanesite za oreh gela na želeno mesto in ga s krožnimi gibi masirajte predvsem na območje bokov, trebuha, stegen in zadnjice. Gel naj ne pride v stik z obrazom in s sluznico.

Izvlečki alg

Alge so rastline, ki uspevajo v morski vodi, jezerih in rekah. Alg je mnogo vrst, vse pa imajo nekaj skupnega, vsebujejo klorofil, kar pomeni, da so sposobne pretvorbe sončne energije v enostavne sladkorje.

Učinek

Alge pogosto uporabljajo pri proticelulitnih terapijah in za zmanjševanje maščob na kritičnih delih telesa, kot so noge, zadnjica in trebuh. Njihov učinek pa je pozitiven tudi, ko gre za povešeno kožo na rokah. Alge so odlične tudi proti zastoju limfe, ki povzroča napihnjenost in občutek teže, kar vse tudi pripomore k nastanku celulita.

Delovanje

Alge, ki jih uporabljamo v kozmetične namene, so največkrat rjave alge (najpogosteje uporabijo Fucus Vescicolosus in Laminaria Digitata). Rjava alga vsebuje množico hranilnih snovi – oligoelementov, alginske kisline, esencialnih maščobnih kislin. Alge pospešijo celični metabolizem in ko jih nanesemo na kožo ter jo le ta absorbira, lahko odpravijo veliko težav. Anticelulitno delovanje kreme, ki vsebuje Fucus Vescicolosus torej bazira na drenažnem učinku sulfuratov, s tem ko aktivira mikrocirkulacijo in aktivira fibroblaste, ki dajo koži večjo elastičnost.

Izvleček bršljana

Bršljan je zimzelena ovijalka, ki spada v družino bršljanovk. Njena višina je približno 50 cm, najdemo jo po vrtovih, v gozdu, ob morju ali pa v gorah. Za svojo rast potrebuje oporo, ki jo najde v drevesih ali zidovih. Navzgor se vzpenja s pomočjo posebnih oprijemalnih koreninic, ki ji služijo kot opora in hkrati srkajo hranilne snovi iz razpok, kamor se usidrajo. Spodnji listi so srčaste, zgornji pa ovalne oblike. Cvetovi so beli ali svetlo zeleni in združeni v kobule. Bogati so z nektarjem in predstavljajo pomemben vir hrane žuželkam. Rastlina cveti septembra in oktobra.

Delovanje

Saponini bršljana zavirajo zbiranje vode v tkivih in delujejo protibakterijsko. Bršljan dobro vpliva na ožilje. Cenili so ga že v starem veku, kjer so ga uporabljali za marsikatero težavo, notranje kot poparek tudi pri revmatizmu in bolezni vratnih bezgavk, zunanje pa kot prevretek za odpravljanje uši, garij in sora ter zdravljenje gnojnih vnetij kože in opeklin. Pri notranji uporab deluje za izkašljevanje in pomirjanje dušečega kašlja ob katarju gornjih dihalnih poti in za simptomatično zdravljenje kroničnega vnetja sapnic. Zunanje je v sodobni kozmetiki sestavina različnih negovalnih krem, losjonov, šamponov in pripravkov proti celulitu. Saponini so rastlinska obramba pred mikrobi in glivicami, s pomočjo encimov pa se po potrebi pretvorijo v dejavno obliko. V zadnjih letih so opisali tudi številne druge biokemične in farmakološke lastnosti, med drugim blažijo bolečino, vnetje in oteklino, uravnavajo imunski sistem in uničujejo parazite.

Kako pa odpravljamo kožne nepravilnosti od znotraj... pa brž po nasvet v Naturehouse


Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 48,00

  Piling in masaža telesa s kremo, 50 minut

  Atlantis, vodno mesto
 2. € 32,00

  Anticelulitna masaža, 30 minut (masaža nog)

  Atlantis, vodno mesto
 3. € 48,00

  Anticelulitna masaža, 50 minut

  Atlantis, vodno mesto
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo