Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Garmin nüvi 2585TV: Navigacija, ki omogoča tudi predvajanje TV, videa in glasbe.

[Arhiv]

Objavljeno: 04.05.2012

Oznake:

Garmin trgovina (Ljubljana, Kristalna Palača)

Logo

Večfunkcijska naprava nüvi 2585TV s prednaloženo kartografijo Evrope in z velikim zaslonom na dotik, diagonale 12,7 cm združuje najboljše iz sveta naprednih navigacij in zabave: televizija, video in glasba.

Garmin nüvi 2585TV

 • Garmin nüvi 2585TV
 • Garmin nüvi 2585TV
 • Garmin nüvi 2585TV

Večfunkcijska naprava nüvi 2585TV vsebuje navigacijsko orodje Guidance 2.0 za hitrejšo, intuitivno uporabniško izkušnjo. Zagotavlja hitro in natančno iskanje ter izračun poti. Omogoča prikaz pravega voznega pasu s photoReal razcepi že veliko pred križiščem ali odcepom s fotografsko natančnostjo prikaže in označi pravilen vozni pas.

Navigacija ponuja zabavne funkcije, kot so TV, radio s funkcijo snemanja in ponovnega predvajanja, MP3 predvajalnik, bralnik knjig in druge funkcije, s katerimi na potovanju ne boste ničesar zamudili. Svoje priljubljene TV nadaljevanke, športne dogodke in filme boste imeli vedno pri roki. Na nüvi 2585TV jih lahko tudi posnamete, preden se odpravite na pot. V živo lahko spremljate televizijski program in ste vedno na tekočem. Z zmogljivim DVB-T MPEG2/MPEG4 sprejemnikom in priloženima TV antenama zagotavlja dober sprejem kjerkoli. Navigacijo lahko priključite na sobni TV in ga uporabite kot video predvajalnik za prikaz video vsebin na večjem zaslonu. TV sprejemnik deluje tudi med vožnjo in TV funkcija deluje tudi v Sloveniji.

Ima priložen premium sprejemnik za prometne informacije, ki deluje tudi v Sloveniji. Bluetooth® brezžična tehnologija omogoča prostoročno telefoniranje s kompatibilnimi telefoni ali s tehnologijo A2DP posreduje stereo multimedijske vsebine z naprave na vaš kompatibilni avtoradio.

Če imate pametni telefon z Android operacijskim sistemom lahko nanj naložite Smartphone Link, ki ustvarja brezhibno navigacijsko izkušnjo med nüvi-jem in vašim pametnim telefonom.

S pomočjo nüvi 2585TV varčujete z gorivom ter tako varujete okolje. Funkcija ecoRoute prikazuje porabo goriva, stroške goriva ter vam omogoča stil vožnje prilagoditi čim manjši porabi. Prav tako lahko naprava izračuna pot, na kateri boste porabili manj goriva.

Garancija »nüMaps« uporabniku omogoča namestitev v danem trenutku najnovejše verzije prednaložene kartografije City Navigator Evropa. Garancija velja 90 dni po prvem prejemu signala satelitov.

Nüvi 2585TV je preprosto navigacija, ki si jo želite imeti. Za več informacij obiščite spletno stran  www.garmin.si.

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 13,90

  Brisača Doris

  Svilanit
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo