Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Poslovni dan NT konference z Davidom Culthardom in Markom Gallagherjem za vas s posebnim popustom!

[Arhiv]

Objavljeno: 27.04.2012

Logo

Letos bo v Portorožu med 21. in 24. majem že sedemnajsta Microsoftova NT konferenca.

Letos vas v Portorožu pričakuje že sedemnajsta Microsoftova NT konferenca, ki je največji tehnološki in poslovni dogodek na domačih tleh. Med 21. in 24. majem se bodo zvrstila predavanja o aktualnih tehnoloških vsebinah in poslovnih rešitvah, ki bodo krojila prihodnost delovanja v podjetjih.

Poseben sklop predavanj, ki smo jih drugi dan konference, v torek, 22. maja, poimenovali Poslovni dan je namenjen vprašanjem glede povečanja učinkovitosti poslovanja in vpeljave novih poslovnih praks s pomočjo najnaprednejše tehnologije. Poslovni dan je namenjen predvsem vodilnim kadrom v podjetjih, ki iščejo rešitve za optimizacijo poslovanja.

Legernarni voznik Formule 1 David Coulthard in poslovni motivator Mark Gallagher vam bosta v torkovem dnevu predstavila delovanje v enem izmed najbolj zahtevnih športnih in poslovnih okolij.

David Coulthard je med uspešnejšimi vozniki v zgodovini Formule 1. Svojo pot v tem tekmovanju je začel leta 1994 pri moštvu Williams, dvanajst od svojih trinajstih zmag pa je osvojil z moštvom McLaren. Leta 2005 se je priključil ekipi Red Bull Renault, pri kateri je po treh sezonah končal svojo zmagovito devetnajstletno športno kariero.

Mark Gallagher je svetovno znan poslovni motivator in strokovnjak v svetu Formule 1, ki že 30 let deluje v tem tekmovanju. Na svojih predavanjih doživeto predstavlja delo v tem zahtevnem športu. Petnajst let je deloval kot član upravnega odbora Jordan Grand Prix, Red Bull Racing in avtomobilske tovarne Cosworth, katere je med leti 2009 in 2011 prevzel tudi vodenje. Obenem je izjemen strokovnjak z dolgoletnimi svetovalnimi izkušnjami na področju sponzorstev.

Poleg ekipe vrhunskih tehničnih strokovnjakov, ki skrbijo za tehnološki razvoj v Formuli 1, je za konkurečnost na tekmovanju potreben tudi vrhunski menedžment. Znana gosta bosta na zanimiv in duhovit način razpravljala o tem, kako prvi prečkati ciljno črto.

Poslovno kotizacijo, ki v redni ceni znaša 462,00 EUR, si lahko s kodo AMAQPRES zagotovite prek obrazca na spletni strani. Vaša koda za člane Kluba BTC City vam nudi 10-odstotni popust. Ponudba velja do 8. maja 2012. Udeleženci poslovnega dne lahko prisluhnete tudi vsem ostalim zanimivim predavanjem, ki smo jih za vas pripravili v torkovem dnevu.

Več informacij o programu in predavateljih.


Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 279,00

  Ročna ura DIESEL DZ7317

  Slowatch
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo