Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Lea Pisani predavala v trgovini Vita Mea

[Arhiv]

Objavljeno: 23.04.2012

Oznake:

Logo

Lea Pisani, avtorica knjige Obleka - Kaj, kdaj, kako, se nam je sredi aprila pridružila v trgovini Vita Mea na izobraževalni delavnici o spodnjem perilu. Kot velika strokovnjakinja na področju kodeksa oblačenja je v prijetni debati podala nekaj dejstev in nasvetov o izbiri spodnjega perila.

Lea Pisani v trgovini Vita Mea

 • Lea Pisani v trgovini Vita Mea
 • Lea Pisani v trgovini Vita Mea
 • Lea Pisani v trgovini Vita Mea

Ker približno 80 % žensk ne pozna prave velikosti svojega nedrčka, je pomembno, da se pred nakupom nedrčka vedno izmerimo. Žensko telo se s časom spreminja, zato ne vztrajajmo pri isti velikosti, saj je tako velika možnost, da je nedrček prevelik ali premajhen. Nedrčkov nikoli ne kupujemo zgolj z očmi, temveč je pametno, da poiščemo strokovno pomoč. Izkušena in izšolana svetovalka, kot so svetovalke v trgovini Vita Mea, nam bo lažje pomagala poiskati pravi model in kroj.

To je še posebej pomembno za dame, ki imajo večje prsi. Izberite nedrček z dovolj veliko košarico, obseg pa naj ne bo preširok, da bo nudil dobro oporo. Pri večjih prsih je pametno izbrati tudi nedrček s širšimi ali ojačanimi naramnicami, ki ne bodo neprijetno zarezale v rame.

Pomembna je tudi izbira spodnjih hlačk. Vsi kakovostni proizvajalci spodnjega perila ponujajo tudi spodnje hlačke z nevidnimi ali ploščatimi šivi, ki so neopazni pod obleko. Take so tudi hlačke Zimmerli ali Marie Jo, ki jih najdete v trgovini Vita Mea. Vsaka postava zahteva svoje hlačke, marsikatero pomanjkljivost na telesu pa lahko skrijemo z izbiro spodnjih hlačk ali nogavic za oblikovanje postave.

Primerno pozornost namenimo izbiri nogavic. K mali črni oblekici po protokolu spadajo prosojne nogavice kožne barve, izberemo lahko tudi take, ki naše noge polepšajo z rahlim oblikovanjem. Če je obleka preveč prosojna ali se neprijetno lepi na telo, težavo rešimo s kombinežo ali spodnjim krilom, ki polepša linijo telesa.

Trgovina Vita Mea v prvem nadstropju Kristalne palače ponuja veliko izbiro nedrčkov, spodnjih hlačk in nogavic, tudi takih za večje prsi in oblikovanje postave. Velika izbira in strokoven nasvet pri nakupu bodo še posebno prav prišli zdaj, ko se bližamo času valet, maturantskih plesov, porok in drugih svečanih dogodkov. Vabljeni v trgovino Vita Mea!

Mnenji obiskovalk:

»Super predavanje, zelo lepo prezentirano, jedrnato in predvsem mi je bilo všeč, da so bili zraven praktični primeri, tudi in predvsem ponazoritve s posameznimi kosi perila.«

»Tudi trgovina Vita Mea ima izredno lepo perilo, pa kotiček, kjer se je odvijalo predavanje, je bil tak super domač.«

Organizator dogodka: ELITE izobraževanje, d.o.o.  
Logo

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 36,90

  Brisača GAIA 100x150

  Svilanit
 2. € 108,00

  Uhani MORELLATO SRH07

  Slowatch
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo