Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Prehitite poletje!

[Arhiv]

Objavljeno: 23.04.2012

Oznake:

Atlantis, vodno mesto (Ljubljana, Vodno mesto Atlantis)

Logo

Najbrž ga ni med vami, ki ne bi v teh dneh pomislil, kako prehiteti poletje in se predčasno odpraviti na počitnice!

Pravi odgovor na vaše skrite želje smo našli v Vodnem mestu Atlantis in zato v času prvomajskih počitnic pripravili pester in zabaven program.

Plavalni tečaji

Si želite, da bi se vaši otroci pred poletjem naučili plavati ali pa da bi vsaj obnovili že usvojeno znanje plavanja? Zdaj je pravi čas, da se pridružite tečaju plavanja v Vodnem mestu Atlantis.

Plavalni tečaji za otroke

Namenjeni so tako začetnikom kot tistim, ki želijo izpopolniti svoje plavalne sposobnosti.

Neplavalci lahko izbirajo med 10-, 20-, 30- ali 60-urnimi začetnimi nadstandardnimi (trije tečajniki na vaditelja) in začetnimi skupinskimi plavalnimi tečaji (10, 20, 30 ali 60 ur, na pet tečajnikov en vaditelj plavanja), lahko pa se odločijo tudi za začetni individualni plavalni tečaj (tečajnik in vaditelj).

Podobno se lahko odločajo tudi plavalci; izbirajo lahko med 10-, 20-, 30- ali 60-urnimi nadaljevalnimi nadstandardnimi tečaji (trije tečajniki na vaditelja), izpopolnjevalnimi (tudi rekreativnimi) skupinskimi tečaji (10, 20, 30 ali 60 ur, na pet tečajnikov en vaditelj plavanja) oziroma nadaljevalnim individualnim plavalnim tečajem (tečajnik in vaditelj).

Namen začetnih tečajev je seznanjanje otrok z nekaterimi zakonitostmi vode in plavalnimi tehnikami, v nadaljevalnih in izpopolnjevalnih tečajih pa bodo otroci spoznali nove plavalne tehnike, skoke v vodo, osnove reševanja iz vode ter druge dejavnosti v vodi. Individualne tečaje, tako začetne kot nadaljevalne, lahko z vodjo učiteljev plavanja sooblikujejo starši.

>> Več o plavalnih tečajih za otroke

Plavalni tečaji za odrasle

Plavalni tečaji so namenjeni starejšim od 15 let, ki še nimajo izkušenj s plavanjem, slabim plavalcem ter tistim, ki imajo strah pred vodo, ali pa tistim, ki želijo svoje znanje plavanja izpopolniti ali poskrbeti za redno tedensko rekreacijo. Izbirate lahko med začetnim in nadaljevalnim individualnim plavalnim tečajem (v dogovoru z učiteljem sami izberete dan in uro vadbe), nadstandardnim (dva ali trije tečajniki na vaditelja) ter skupinskim izpopolnjevalnim tečajem plavanja, ki je namenjen predvsem rekreaciji.

>> Več o plavalnih tečajih za odrasle

LPG premaguje celulit

Novost Vodnega mesta Atlantis je LPG Endermologija, naravna in znanstveno dokazana metoda celične stimulacije, rešitev v boju zoper nakopičeno maščobo, celulit in ohlapno kožo na telesu (lipomasaža) ter naravna anti-aging terapija z globinskim delovanjem, ki učvrsti kožo in zabriše sledove staranje na obrazu (endermolift). LPG Endermologija je namenjena tako ženskam kot moškim, njen učinek pa lahko opazite že po šestih terapijah.

V ceno vsake terapije je vključena tudi brezplačna enourna uporaba vseh savn in bazenov.

>> Več o storitvah LPG

Logo

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 17,99

  Majica S. Oliver

  Baby Center
 2. € 229,00

  Ročna ura DIESEL DZ4312

  Slowatch
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo