Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

APRIL, APRIL, LE KAJ SI NAM ZAKRIVIL?

[Arhiv]

Objavljeno: 31.03.2012

SiTi Teater BTC (Ljubljana, Mercurius jug)

Logo

Pošteno bomo lagali, resnico iskali, se smejali in mojo deželo občudovali! Vse to v predzadnjem mesecu te sezone!

ODSPEJSANI Lado Bizovičar, Ula Furlan, Ajda Smrekar in Tina Gunzek se izstrelijo v orbito slave 12. aprila ob 19h! Poglejte za kakšno ceno so tri mlade punce (Jasmina, Lili in Manja) pripravljene stopiti na zvezdniško sceno in kako hitro se uprejo voditelju Benu! Odspejsana cena za najstnike (50% popust!)! Tukaj najdete trailer predstave.

Lada Bizovičarja dan kasneje (petek, 13. april ob 20h) ujamemo med vsemi svežimi in malo manj svežimi plenicami v FOTRu!

V soboto, 14. aprila ob 20h je ČAS ZA TANGO! Z nagrado za žlahtno komedijantko 2012 nas bo s plesenimi koraki zapeljala Vesna Pernarčič v paru z Andrejem Murencem!

ČEFURJI RAUS! se bliskovito bližajo tudi svoji filmski različici, a odrska z Aleksandrom Rajakovićem vedno znova razgreje publiko do zadnjega kotička! Priborite si svojega v aprilski ponovitvi 19.4. ob 20h!

Klasična in pop glasba. Mozart in Lady GaGa. Če kdo, potem Tilen Artač in Jure Godler v glasbeno-iluzionističnem šovu GODART potegneta vzporednice in pritegneta pozornost! Začarala vas bosta v torek, 24. aprila ob 20h!

PREVARA je vedno na sporedu, a se o njej govori le za hrbtom! Odlična igralska zasedba – Jernej Šugman, Maša Derganc in Uroš Fürst -, zapletena v ljubezenski trikotnik razkriva tisto kamor ponavadi ne vtikamo nosu. Tokrat pač! V sredo, 25. aprila ob 20h!

Zadnji stand-up četrtek letošnje sezone napoveduje solo šov Pedje Bajovića z naslovom S NOGU. V četrtek, 26. aprila ob 20h nam bo razkril svojo zgodbo kar takole: stoje!

Improligaška ekshibicija se bodo tokrat lotila legendarnega hollywoodskega žanra - filma noir. Zadnjo nedeljo v mesecu (29. april ob 20h) šestčlanska igralska zasedba s femme fatale večera (Katarina Čas) v črnobeli tehniki skuša razkriti morilca in vse zapletene povezave, ki bodo pri tem nastale! ČAS ZA NOIR!

Sobotni dopoldnevi za najmlajše aprila zaključujejo letošnjo sezono. S tremi predstavami JANKO IN METKA (7.4. ob 11h), PRAVLJICA O LJUDSKIH GODCIH (14.4. ob 11h) in OD KOD SI, KRUHEK? (21.4. ob 11h). Vsako soboto ob 11h rišemo pravljični in zabavni svet otroške domišljije, ki ne pozna meja!

Opomnik! Darilni boni in SiTi Abonent-ke za sezono 2011/12 veljajo do 31.5.2012! Obvezna rezervacija za ogled izbrane predstave na info@sititeater.si ali 070 940 940 najkasneje 3 dni pred predstavo oz. do zasedenosti vseh mest!

Če nas še niste našli na Facebooku, kliknite TUKAJ in imejte še zabavnejši april!


Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 26,90

  Brisača BAMBOO 70x140

  Svilanit
 2. € 53,50

  Namizna lučka

  Kerin.Dom
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo