Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Novo v Ljubljani: Nogometna hiša zabave

[Arhiv]

Objavljeno: 12.03.2019

Logo

Nogometna hiša zabave od 15.03. vabi v BTC City Ljubljana.

V petek, 15.03.2019 svoja vrata v Areni (Dvorana 18) odpira nogometno središče Nogometna hiša zabave, ki na enem mestu združuje nogomet, zabavo in posel s ciljem, da skozi zabavne vsebine in sodobne tehnologije mladim približa nogomet in pomen športa za zdrav življenjski slog.

Osrednji del Nogometne hiše zabave predstavlja razstavni prostor, v katerem lahko s pomočjo naprednih AR rešitev spoznate razvoj nogometa v Sloveniji in v svetu, dopolnjuje pa ga Soba slavnih, kjer so predstavljeni ambasadorji slovenskega nogometa oziroma tisti, ki največ doprinesli k temu, da Slovenijo in njen nogomet pozna ves svet.

Pomemben del središča je tudi kongresni center, ki s sodobno opremljeno dvorano s 350 sedeži in medijsko sobo predstavlja odlično priložnost za poslovne partnerje, dejavnost pa dopolnjuje še NHZ Fan Shop, v katerem boste lahko kupili prodajne artikle NZS, artikle evropskih nogometnih velikanov in izdelke lastne blagovne znamke.

Glavno vodilo projekta je promocija nogometa, zato so v NHZ za obiskovalce pripravili še vrsto zabavnih iger, tematsko povezanih z nogometom (teqball, nogometni biljard in bowling, nogometni radar idr.), za otroke pa nogometno igralnico, v kateri bodo lahko proslavljali rojstne dneve.

Celoten projekt je zasebne narave in ima načelno podporo NZS, velik partner v projektu je BTC, zgodbo pa so podprli tudi nekateri vidnejši poslovni akterji v slovenskem prostoru, Telekom, Kompas, Dechatlon, Peugeot, Big Bang in drugi.


Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 74,90

  ALEXIS 8B761

  Alpina
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo