Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

The Umbilical Brothers marca v SiTi Teatru BTC!

[Arhiv]

Objavljeno: 01.03.2019

SiTi Teater BTC (Ljubljana, Mercurius jug)

Logo

Priznani avstralski duo se v SiTi Teater BTC vrača 20.marca 2019 z novo predstavo, ki je potovanje v najbolj grozljive kraje, kamor se prej še nista podala, in ki je lahko friteza za možgane - to je potovanje v svet otroške zabavne industrije!

The Umbilical Brothers sta s svojim izvirnim in visokonapetostnim slogom komedije v več kot 20 letih obkrožila svet. Na golem odru sta ustvarjala absurdne prizore s popolnoma unikatno igralsko tehniko. Obiskala sta 38 držav, komedijo sta pripeljala v Sidneysko opero, na turneji sta spremljala Robina Williamsa, nastopila pred koncertom Jamesa Browna na Woodstocku '99 in na oddaji The Late Show z obema gostiteljema, Davidom Lettermanom in Stephenom Colbertom. Med posebne, morda nenavadne nastope pa spada tudi tisti za angleško kraljico.

Tokrat se priznani avstralski duo ponovno vrača z novo predstavo, ki je potovanje v najbolj grozljive kraje, kamor se prej še nista podala, in ki je lahko friteza za možgane - to je potovanje v svet otroške zabavne industrije. Oglejte si ples vesele muhe, naučite se besede dneva, doživite čas za pravljico, prisluhnite pesmi o življenju in spoznajte nadležnega posebnega zvezdniškega gosta v predstavi, ki vsebuje nasilje, neprimeren jezik in vsebine, ki vključujejo droge in seks. In če bo čas, še poslikavo obraza. Predstava ni primerna za otroke.

To je komedija, kakršne še niste videli. Razen če ste ju že kdaj videli. In tudi če ste ju že videli, niste videli te predstave. Razen če ste jo že videli. 

>>Nakup vstopnic in več o predstavi

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 74,90

  ALEXIS 8B761

  Alpina
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo