Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Razstavno prodajni center Krisma design store

[Arhiv]

Objavljeno: 11.05.2018

Krisma design store (Ljubljana, Dvorana 6 osrednji del)

Logo

Keramika, kopalnice in opreme za domači wellness.

Podjetje Krisma design store d.o.o. je v BTC Cityju (Dvorana 6, poleg trgovine Kalček in avtopralnice BTC) odprlo avgusta 2017 odprlo nov salon keramike, kopalnic in opreme za domači wellness. Že od ustanovitve leta 1989 je naše vodilo »Kakovost-pot do uspeha« .

Podjetje KRISMA DESIGN STORE d.o.o. deluje od leta 1989 in nov salon predstavlja aktualne pogled na opremo doma po najnovejših kakovostnih in estetskih standardih. Strankam ponujamo strokovno svetovanje, prikaz izdelkov v konkretnem prostoru in 3D izrise. Prodajni program obsega porcelangres keramiko tovarn MIRAGE  in FLORIM, sanitarno keramko Catalano in GSI, armature NEWFORM in GESSI, tuš kabine SAMO, kopalniške dodatke COLOMBO, radiatorje TUBES, tuš kanalete IDRAIN. V zadnjih dveh letih smo razvili lastno znamko kopalniškega pohištva KRISMA, ki ga izdelujemo po meri  oz. naročilu. Na področju domačega wellness smo razvili lastno znamko finskih/IR  savn po meri.

Posebnost je notranjost v kombinaciji  lesa in porcelangres keramike. Trgu ponujamo porcelangres keramiko velikih dimenzij (120x120cm, 120x240cm, 160x320cm ), katero uporabljamo tudi za izdelavo kopalniških in kuhinjskih pultov. Strankam nudimo tudi strokovno izvedbo polaganja keramike ter montaže sanitarne opreme. Trudili se bomo tudi v prihodnje, da ostanemo vodilni ponudnik kakovostne keramike in kopalnic. Trgu želimo ponuditi nov pogled na domači wellnes, saj skrb za zdravje ter dobro počutje postaja vse bolj pomembna vrednota, cilj je zdrav in ozaveščen način življenja.

 

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. (€ 29,90)
  € 17,94

  ART C16001

  Alpina
 2. (€ 54,90)
  € 43,92

  EWL TT 624C4K

  Alpina
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo