Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Kam to poletje? Na počitnice v Atlantis!

[Arhiv]

Objavljeno: 22.06.2017

Oznake:

Atlantis, vodno mesto (Ljubljana, Vodno mesto Atlantis)

Logo

Zakaj poletje preživeti v Vodnem mestu Atlantis? Zaradi super bazenov, zabavnih animatorjev in najboljšega sladoleda, bi odgovorili otroci; ker vemo, da se tam marsikaj naučijo in so v varnih rokah, bi odgovorili njihovi starši; mi pa dodajamo še en razlog – ker lahko otrokom ponudimo več kot največja obmorska letovišča.

Otroci, ki so v Atlantisu na počitniškem varstvu že preživeli teden ali dva, se med poletnimi počitnicami radi vračajo k nam. Nekateri zato, da izpopolnijo svoje plavalno znanje, drugi zaradi vodnih doživetij in zabave polnih uric, medtem ko so njihovi starši odsotni, tretji morda res zaradi najboljšega sladoleda v »mestu«. Ne glede na vzrok njihovega obiska v Vodnem mestu Atlantis poskrbimo, da je zabavno za prav vse – tako za predšolske otroke od 4. leta dalje kot za njihove starejše šoloobvezne vrstnike.

Za letošnje počitniško varstvo obljubljamo, da bo resnično nekaj posebnega, saj bo potekalo v olimpijskem duhu. Otroci bodo lahko sodelovali v olimpijskem protokolu s pravo olimpijsko zastavo in baklo s poletnih olimpijskih iger v Londonu 2012, lahko bodo del Mini olimpijskih iger, kjer vsakega čaka nagrada, pika na i počitniškega varstva pa bo obisk dobitnikov olimpijskih medalj in medalj z največjih svetovnih tekmovanj. A to ni edino presenečenje! Otroci bodo obiskali tudi Adrenalinski park (primeren za otroke od 4. leta dalje) in se preizkusili v »tvegani« igri na varen način.

V Vodnem mestu Atlantis se zavedamo, da sta varnost in dobro počutje otrok na prvem mestu, zato za pet do šest otrok skrbi en animator. S tem zagotavljamo nadstandardni nadzor in varnost ter se lahko temeljito posvetimo prav vsakemu posamezniku.

V času poletnih šolskih počitnic bo pri nas nadvse zabavno, polno prijateljskih druženj, vodnih dogodivščin, a hkrati tudi poučno. Predvsem pa – pri nas je vedno lepo vreme, sonce nas nikoli ne opeče, v vodo pa se lahko podate brez strahu, da bi stopili na morskega ježka. Zato je vse, kar potrebujete za preživljanje počitnic v Vodnem mestu Atlantis, le nahrbtnik, v njem kopalke, velika brisača in veliko dobre volje!

Ideje za poletne počitnice:

Kolikor stopinj, toliko popusta

Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani.

>>Več o akciji

Logo

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 73,00

  Lepotna terapija, 90 min + 15 min

  Atlantis, vodno mesto
 2. € 23,00

  Savna v Milleniumu (1 obisk)

  Millenium, športni center
 3. € 105,00

  Verižica GUESS UBN21579

  Slowatch
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo