Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Zakaj ravno letos ne bi bilo poletje sanjsko

[Arhiv]

Objavljeno: 05.06.2017

Addiko Bank express (Ljubljana, Dvorana A jug)

Logo

Ne pozabite na svoje želje in načrte samo zato, ker trenutno nimate dovolj denarja.

Priprave na poletne mesece so v popolnem zagonu. Množično hodimo v fitnes centre, čas pred skoraj zaključenim šolskim letom pa je čas načrtovanja družinskih počitnic. Zakaj letos ne bi naredili izjeme in si načrtovali dopust, ki smo si ga vedno želeli? Ni potrebno, da je trenutno finančno stanje znova in znova izgovor, da sanjske počitnice vedno prestavimo na naslednje leto.

V Addiko banki vam ponujamo vrste gotovinskih kreditov, ki jih ob kreditni sposobnosti najamete hitro in enostavno, lahko tudi brez obiska banke.

Kredit iz domačega naslanjača

To vam omogoča spletna aplikacija www.hipkredit.si. Brez obiska poslovalnice, hitro in enostavno lahko pridobite do 5.000 EUR. Pri tem ni nujno, da ste stranka Addiko banke ali zaposleni za nedoločen čas. Svoj HIP kredit lahko odplačate v 13 do 60 mesecih, z že od 20 EUR na mesec. Pogoji so transparentni, sklenitev pa hitra in z minimalno količino dokumentacije!

Rabite kredit že jutri?

Postopek pridobivanja kredita je lahko hiter in enostaven. V Addiko banki vam lahko kredit odobrimo že v nekaj minutah, denar pa lahko začnete porabljati naslednji dan! Z Express kreditom lahko pridobite od 500 do 35.000 EUR sredstev z mesečno obveznostjo že od 20 EUR dalje in dobo odplačevanja do 10 let, s fiksno ali spremenljivo obrestno mero, brez zavarovanja s hipoteko. Odplačevanje poteka preko trajnega naloga na vašem transakcijskem računu.

Imate stare dolgove?

Obstoječe kredite, lizinge, porabe kreditnih kartic poplačajte s kreditom za poplačilo obveznosti do 40.000 EUR in odplačujte samo en dolg. Na ta način bodo vaše finance bolj urejene in bolj pregledne. Do 25 % vrednosti kredita lahko izplačamo v gotovini, ki vam ostane za prosto razpolaganje. Kredit je brez zavarovanja s hipoteko, odplačujete ga v obdobju do 12 let, s trajnim nalogom.

Addiko Bank

Kjer je 2 + 2 = 4


Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 36,90

  Brisača GAIA 100x150

  Svilanit
 2. € 108,00

  Uhani MORELLATO SRH07

  Slowatch
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo