Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Od aprila v BTC City Ljubljana: Pony razstavni salon

[Arhiv]

Objavljeno: 10.04.2017

Logo

Več let po prenehanju proizvodnje so decembra v Velenju začeli pisati novo zgodbo znamke Rog z znamenitimi kolesi Pony, ki jih bomo na slovenskih in tujih cestah zagledali v aprilu. Še lepše, modernejše in tehnično bolj dodelane kot kadar koli prej.

Pony razstavni salon

 • Pony razstavni salon
 • Pony razstavni salon
 • Pony razstavni salon

Nova kolesa Pony, ki so namenjena tako mlajšim kot starejšim generacijam, si je možno v predprodaji zagotoviti naspletni strani, na kateri je na voljo kar 28 različic. Na njej še vedno najdete tudi posebno ponudbo za prvih 500 kupcev, ki bodo prejeli oštevilčeno kolo unikatne serije s sedežem Brooks.

Prvi Pony iz aluminija še nikoli ni imel toliko prestav – na izbiro je namreč fiksno prestavno razmerje, tri ali pet prestav. Pony se lahko pohvali tudi z veliko izbiro modelov in barvnih kombinacij, ima izboljšane vozne lastnosti, glede na višino in težo pa je prilagojen uporabnikom različnih postav, tudi mlajšim, saj so nastavljive celo ročke za zavoro. Njegov poudarek je predvsem na kakovosti in odličnem dizajnu, ki sta posledica poglobljenih raziskav in razvoja v minulih mesecih.

Od aprila v Dvorani A

13. aprila Rog odpira vrata svojega novega razstavnega salona v pritličju Dvorane A v BTC Cityju Ljubljana. V njem bodo na ogled kolesa serijske proizvodnje, unikatna kolesa omejenih serij ter ostali produkti Rogovega prodajnega programa, kupcem pa bo na voljo tudi servis. Obiskovalci bodo lahko svojo pripravljenost na novo kolesarsko sezono testirali tudi na interaktivnem simulatorju.

Ekipa Roga vabi vse radovedneže na obisk in ogled novega kolesarskega epicentra. Več o priljubljenih kolesih si lahko ogledate na facebooku in Instagram profilu Rog bikes, kjer so na voljo zanimive fotografije, videoposnetki, mnogi kolesarski nasveti in nagradne igre.


Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 63,00

  Protibolečinska terapija, 80 min + 15 min

  Atlantis, vodno mesto
 2. € 17,99

  Majica S. Oliver

  Baby Center
 3. € 172,00

  Pametna tehtnica Index

  Garmin trgovina
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo