Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Pomladno prebujena tržnica

[Arhiv]

Objavljeno: 11.04.2012

Oznake:

Kalia, vrtni center (Ljubljana, Tržnica jug) Kratochwill, gostilna, picerija in pivovarna (Ljubljana, Kratochwill)

Logo

Pomladansko obogatena in prebujena tržnica v ljubljanskem nakupovalnem mestu BTC City je prava rešitev za vse tiste, ki bi radi napolnili prazne želodce in s cvetjem polepšali domove.

Na svoj račun bodo prišli tudi tisti, ki pri vsakodnevnih opravilih uporabljajo izdelke krošnjarjev.

 • V vrtnem centru Kalia ponujajo vse tisto, kar potrebujemo za spomladansko vzgojo rož ali vrtnin.
 • Ker nas lahko nakupovalne milje, ki jih prehodimo ob iskanju pravih nakupnih priložnosti, utrudijo in vzbudijo lahkoto, vas bistro Babičina kuhinja vabi na slastne domače jedi, s katerimi boste razvajali svoje brbončice.
 • Vse, kar potrebujemo za dober piknik ali kosila, pa dobimo v Mesnici MDK, kjer imajo vse vrste mesa in pesto ponudbo sirov.
Na tržnici v nakupovalnem mestu BTC City Ljubljana bodo zadovoljni vsi, ki se želijo dobro in zdravo prehranjevati. Poleg pestre ponudbe svežega sadja in zelenjave, ki ju obiskovalci lahko kupijo na stojnicah, si lahko privoščijo tudi različne mlečne, mesne in druge izdelke. Tisti, ki bodo na tržnico skočili na malico ali hitri prigrizek, nikakor ne bodo ostali lačni. Lakoto bodo lahko potešili s pestro izbiro hitro pripravljenih jedi, vse od svežih sendvičev do mesnih in vegetarijanskih dobrot, ob katerih se pocedijo sline. Na tržnici je ponudba pestra, zato se bodo obiskovalci ponovno z veseljem vračali.

Na zunanjem delu tržnice stojita stojnici, ki ponujata lesene ročno izdelane izdelke, kot so košare, sita, leseni kuhinjski pribor, posode, šatulje, embalaže za buteljke, otroški stolčki, lesene igračke, pripomočki za masažo in še bi lahko naštevali. Ribniške tradicije, ki sega v 14. stoletje, se zavedata tudi krošnjar Janez Trdan, ki ima stojnico unikatnih izdelkov ob vhodu v tržnico s strani nakupovalnega centra Emporium, in Marjan Pajnič, ki ponuja lesene izdelke na stojnici, ki stoji nasproti pivnice in restavracije Kratochwill.

V pomladnem času tržnica oživi tako kot narava. Stojnice se šibijo pod težo svežega, okusnega sadja, vse od jabolk, hrušk, banan, grozdja, jagod, in pestre izbire zelenjave od različnih solat, paprik, paradižnika, cvetače, korenja in še bi lahko naštevali. Prijetno pa zadiši, ko se sprehodimo mimo stojnic s cvetjem, kjer ponujajo vrtnice, nageljne, lilije in ostale rože, ki nam ne polepšajo le dneva, pač pa tudi stanovanje ali delovni prostor.

Logo

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 26,90

  Brisača BAMBOO 70x140

  Svilanit
 2. € 53,50

  Namizna lučka

  Kerin.Dom
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo