Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Zapestna ura in nakit kot pika na i vsakega dobrega "stylinga"

[Arhiv]

Objavljeno: 28.02.2012

Oznake:

Slowatch (Ljubljana, Dvorana A osrednji del) Slowatch (M. Sobota, BTC pritličje) Slowatch outlet (Ljubljana, Dvorana A sever)

Logo

K skrbno pripravljenemu svečanemu videzu maturantov sodijo tudi modni dodatki. Pravi nakit ali zapestno uro za vaš enkratni dogodek izberite v Slowatchu.

Matura že od nekdaj velja za nekakšen zrelosti izpit, hkrati pa tradicionalni maturantski ples pomeni tudi nepozaben svečan dogodek, na katerega se maturantke in maturantje skrbno pripravljajo. Poleg izbora obleke, čevljev, pričeske in make-upa pa ne gre pozabiti na prave modne dodatke, saj prav z njimi končnemu videzu dodamo piko na i.

Dekleta, fantje in njihovi starši so vabljeni v prodajalno Slowatch, kjer jim bodo prijazne prodajalke za to enkratno priložnost zagotovo pomagale izbrati najlepši nakit. Naš nasvet: Manj je več; ni se vam treba okrasiti kot novoletna jelka, da bi bili opaženi. Bolj kot je posamezen izdelek bogat, manj drugih dodatkov potrebujete. Naj zažari vaša lepota, ki jo izbrani kos nakita le poudari.

Najlepši kos moškega nakita je zagotovo ura. Morda pa je matura ravno pravi trenutek , da jo začnete nositi? Pokažite svoj prefinjeni okus! Naš nasvet: izberite tisto, ki vam bo res všeč, ne glede na pripombe in prigovarjanje drugih; le tako se boste z uro na zapestju zares dobro počutili in jo radi nosili tudi ob drugih priložnostih.

Maturitetni izpit pa je za nekatere tudi lepa priložnost za obdarovanje. Zapestna ura ali izbran kos nakita je lepo in trajno darilo.

Logo

Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo